به گزارش پایگاه خبری ثروت ایرانی ، روحالله ابراهیمی در نشست مشترک با خوشههای صنعتی استان قم اظهار کرد: در صنف سوهان باید به سرعت به سمت ارتقاء بستهبندی حرکت کنیم و هر چند اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته ولی نباید به این نقطه اکتفا کرد.
وی افزود: زیرساختهای خوبی در استان قم برای توسعه خوشههای صنعتی وجود دارد و قم در این زمینه و در سطح کشور پیشگام بوده است.
مصطفی قمی مدیرعامل توسعه خوشه سوهان استان قم هم در این نشست مشترک خاطرنشان کرد: ادغام صنف قنادان و سوهان پزان در قم نیازمند جلسات مشترکی است که باید با تعامل و همکاری دو جانبه برگزار شود.
سوهان قم در مسیر جهانی شدن
وی افزود: استقرار اعضای خوشه سوهان قم در زون اختصاصی سوهان در شهرک صنعتی استان، یکی از مهمترین اولویتهای این خوشه است و پیگیری در این زمینه ادامه دارد.
مدیرعامل توسعه خوشه سوهان استان قم با بیان اینکه به دنبال ارتقاء بستهبندی محصولات برای توسعه فروش ملی و بینالمللی سوهان هستیم گفت: استقرار واحدها در زون تخصصی، میتواند به ارتقاء این بخش کمک کند.
وی به اهمیت برگزاری جشنواره تخصصی معرفی و فروش سوهان قم اشاره و خاطرنشان کرد: در این زمینه نیازمند حمایت شرکت شهرکهای صنعتی هستیم.