استانها

با ظرفیت طبخ ۱۵ هزار پرس غذای روزانه صورت می‌گیرد آماده‌سازی آشپزخانه صنعتی مسجد جامع تا پیش از ماه رمضان

ثروت ایرانی - معاون بهره‌وری و بقاع متبرکه استان قم گفت: تا پیش از ماه رمضان امسال، آشپزخانه صنعتی مسجد جامع قم با ظرفیت پخت روزانه 15 هزار پرس غذای گرم، به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین دلاوری در آیین بهره‌برداری از مجتمع خدماتی رفاهی مسجد جامع شهر مقدس قم که با حضور مدیرکل و دیگر معاونان و مدیران اوقاف استان برگزار شد اظهار کرد: کمبود امکانات رفاهی در مسجد جامع به خصوص در ایام اعتکاف، کاملا مشهود بود به همین دلیل با تدبیر مدیرکل اوقاف و همت سایر مدیران و دست اندرکاران، پروژه مذکور شامل چندین بخش از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز شد.
وی افزود: بر این اساس ملکی که در جوار مسجد خریداری شده و بخشی از آن هم موقوفه بود برای این امر در نظر گرفته و در نهایت طرح مذکور در ۴۵۰ متر مربع زیربنا احداث شد.
معاون بهره‌وری و بقاع متبرکه استان قم با بیان اینکه زیرزمین و طبقه همکف هم در مجموع ۷۰۰ متر مربع مساحت دارند گفت: عملیات عمرانی این پروژه از اردیبهشت سال گذشته آغاز شد و اینک برای اعتکاف سال جاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: بنا داریم تا پیش از فرا رسیدن عید نوروز و ماه رمضان، سیستم آشپزخانه مسجد جامع به دستگاه‌های پخت صنعتی مجهز شوند که روزانه قادر به تهیه ۱۵ هزار پرس غذای گرم هستند و با قیمتی مناسب بین شهروندان توزیع خواهد شد.
دلاوری خاطرنشان کرد: ۱۶ چشمه سرویس بهداشتی (زنانه و مردانه)، سه واحد حمام برای ایام اعتکاف یا دیگر روزهای سال و سالن پذیرایی با متراژ ۱۱۰ متر مربع، ۱۵۰ متر مربع آشپزخانه و ۵۰ متر اتاق سرایداری، از جمله بخش‌های این مجتمع خدماتی و رفاهی به شمار می‌روند.
معاون بهره‌وری و بقاع متبرکه استان قم با بیان اینکه پروژه مذکور کمتر از یک سال و نیم به بهره‌برداری رسیده است گفت: اوقاف شهرستان قم نیز همکاری گسترده‌ای در این زمینه داشت که از مدیریت و معاونان این اداره تشکر می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا