به گزارش پایگاه خبری ثروت ایرانی به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، روحالله امراللهی در نشست خبری روئسای کمیسیونهای تخصصی شورای شهر قم که در آستانه روز شورا در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: سه موضوع تملک، شهرسازی الکترونیک و معماری و شهرسازی اسلامی در کمیسیون معماری و شهرسازی مطرح است.
وی با بیان اینکه در مباحث اجرایی چون پروژههای تملک موفق عمل کردهایم، افزود: در بحث تملکات، ۱۳ خیابان از برنامه پیشبینیشده برای بازگشایی ۱۶ خیابان، در سطح شهر بازگشاییشده و این موضوع در هفت سال گذشته اتفاقی کمنظیر و بیسابقه است و تا حدودی ساختار معابر شهری تکمیلشده است.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر قم با اشاره به پروژههای تملک و بازگشایی، تصریح کرد: خیابانهای شهیدان برقعی، شهید صادقی، بلوار جمهوری اسلامی، شهید خسروبیگی، مجموعه تملکات پروژه چهل اختران، پروژه چندساله محور عماریاسر، تکمیل طرح میدان ترهبار در میدان مطهری و پروژه طرح بازآفرینی قبرستان نو ازجمله پروژههایی بوده که در سال گذشته اجرایی شده است.
وی با تأکید بر اهمیت شهرسازی الکترونیک ابراز کرد: با هوشمند سازی حوزه شهرسازی در حوزه نقل و انتقالات موفق بودهایم که در کاهش آمار مراجعات حضوری شهروندان به شهرداری مؤثر بوده است.
امراللهی با بیان اینکه به دلیل بعضی از موضوعات حقوقی ما هنوز به صدور پروانه در یک هفته نرسیدهایم، ادامه داد: هدف اصلی کمسیون معماری و شهرسازی بر این است تا مجموعه کار نظاممهندسی را از شهرداری مستقل کنیم و نظارت بر اجرا را در مرحله بعد قرار دهیم.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر قم یادآور شد: عملکردمان درمباحث زیرسازی سیستم، در حوزه بانکهای اطلاعاتی کمنظیر بوده است.
وی معماری و شهرسازی اسلامی را چالش مهم در شهر قم دانست و خاطرنشان کرد: تلاش ما در زمینه معماری و شهرسازی اسلامی سطحی بوده است.
امراللهی گفت: عملکرد ما نسبت به شهرهای دیگر موفق بوده و دیگر وضعیت اجرای سلبی، تندیس و سنتوری در نماهای ساختمانهای شهر قم وجود ندارد.
وی با بیان اینکه معماری و شهرسازی اسلامی دغدغه نمایندگان منتخب شهر قم است، گفت: بعد از طرح جامع سوم که بعد از انقلاب اسلامی داشتهایم، دیگر نمیگذاریم مطابق تئوریها و رفتارهای گذشته برای شهر قم تصمیمگیری شود.