به گزارش پایگاه خبری ثروت ایرانی ،امیدیان در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با اعلام این خبر گفت: بانکهای عامل با همکاری بیش از پیش با دستگاهها به دنبال جذب و پرداخت اعتبار هزار میلیارد تومانی برای مردم قم باشند.
امیدیان افزود: به مردم قم قول میدهیم تا نیمه خردادماه امسال همه تسهیلات هزار میلیارد تومانی در استان جذب و پرداخت شود.
وی در خصوص عملکرد این ستاد در سال ۱۴۰۰ هم گفت: سال قبل ۴۲ جلسه برگزار شد که ۶۰۰ مصوبه داشت و بیش از ۷۰ درصد از مصوبات اجرایی شده و ۳۰ درصد باقیمانده در دست اقدام است.
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار با اشاره به اینکه اجرای برخی از مصوبات زمانبر است افزود: درخواست تسهیلات بانکی و زیرساختهای مربوط به دستگاههای ارائه کننده خدمات در حوزه آب، برق و گاز ۸۰ درصد از موارد ارجاع شده به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سال ۱۴۰۰ از سوی مردم بوده است که ۹۰ درصد از مراجعین در حوزه زیرساختی مشکل داشتند.
امیدیان افزود: ۱۰ درصد از مشکلات هم مربوط به دستگاههای اداری و صدور مجوزهاست که با بررسیهای لازم در صورت تایید مصوب میشود.
وی واگذاری زمین در بخشهای مختلف از جمله منابع طبیعی را از دیگر موارد ارجاع شده به این ستاد عنوان کرد و گفت: به طور کامل همه درخواستها در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی میشود.
امیدیان در ادامه با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱، دانش بنیان بودن را از ویژگیهای نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب عنوان کرد و گفت: با توجه به ظرفیتهای استان قم فعال کردن همه ظرفیتها برای تحقق شعار امسال در دستور کار ما خواهد بود.
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار با بیان اینکه تلاش ما بر فعال کردن همه ظرفیتها خواهد بود تصریح کرد: در حوزه دانش بنیان علیرغم کارهای خوبی که انجام شده است و منجر به تولیدات محصولات خوب شده، اما برقرار نشدن ارتباط خوب این حوزه با حوزه صنعت ضعفی است که باید رفع شود و این وظیفه دستگاههای حاکمیتی از جمله ماست که باید یک ارتباط منطقی و پایداری را بین شرکتهای دانش بنیان و حوزه صنعت برقرار کنیم.
امیدیان اطلاع نداشتن تولیدکنندگان از محصولات تولید شده با کیفیت توسط شرکتهای دانش بنیان و کم بودن اطمینان نسبت به کیفیت تولیدات داخلی را از جمله مشکلات پیش روی این دو حوزه تولید برشمرد و تصریح کرد: اطلاع رسانی در بخش محصولات تولید شده در شرکتهای دانش بنیان در حال انجام است و ایجاد اطمینان نسبت به کیفیت محصولات هم نیازمند فرهنگسازی مناسب است که باید صورت گیرد.
وی در پایان برای رسیدن به این هدف و لزوم همکاری بیش از پیش دستگاههای دولتی با پارک علم و فناوری بنیاد نخبگان ودانشگاهها تاکید کرد.
۳۱ فروردین آخرین فرصت هزینه کرد اعتبارات جذب شده برای دستگاههای قم
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان قم نیز گفت: دستگاههای اجرایی که از منابع مالی اختصاص یافته به استان هنوز مانده اعتبار دارند تا ۳۱ فروردین امسال فرصت دارند از این اعتبارات بطور کامل بهرهمند شود.
نوربخش در اولین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سال جدید گفت: در این جلسه گزارش مختصری از مباحث مالی و اعتباری سال قبل مطرح و آخرین زمان برخورداری دستگاهها از منابع مالی سال ۱۴۰۰ و هزینه کرد این منابع، پایان فروردین امسال اعلام شد.
وی افزود: تمامی دستگاههای اجرایی همچنین تا پایان تیر ماه فرصت دارند از اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای بهرهمند شوند.
همچنین در جلسه امروز تبصرههای ۲۰ گانه قانون برنامه و بودجه سال ۱۴۰۱ باحضور مدیران دستگاههای اجرایی استان مرور و ظرفیتهایی که قابل پیگیری و بهره مندی در جذب اعتبارات امسال است بررسی شد.
گفتنی است: پارسال ۳۹۳ میلیارد تومان از اعتبارات هزینهای در قم جذب شد.
استاندار قم هم در این جلسه با بیان اینکه دستگاههای اجرایی فرصت زیادی برای بهره مندی از اعتبارات بودجه سال مالی ۱۴۰۰ ندارند گفت: در سال مالی جدید با برنامه ریزی بهتر و جذب اعتبارات لازم در بخشهای مختلف گامهای موثری برای توسعه و آبادانی قم برداشته شود.