تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
5

تأکید مدیر کارخانه آجر ماشینی عسکری جمکرانی بر لزوم اصلاح تعرفه های گاز به منظور جلوگیری از تعطیلی این صنعت

  • کد خبر : 1552
  • 21 دی 1400 - 20:24
تأکید مدیر کارخانه آجر ماشینی عسکری جمکرانی بر لزوم اصلاح تعرفه های گاز به منظور جلوگیری از تعطیلی این صنعت

کارخانه آجر ماشینی عسکری جمکرانی یکی از واحدهای تولیدی با سابقه و دارای قدمت طولانی در این صنعت محسوب می شود که با توجه به گرایش ساختمان سازی معاصر، از شیوه سنتی به صنعتی و توجه به شرایط اقلیمی و آگاهی از قرار گرفتن کل مناطق ایران روی خط زلزله و لزوم توجه به کاهش […]

کارخانه آجر ماشینی عسکری جمکرانی یکی از واحدهای تولیدی با سابقه و دارای قدمت طولانی در این صنعت محسوب می شود که با توجه به گرایش ساختمان سازی معاصر، از شیوه سنتی به صنعتی و توجه به شرایط اقلیمی و آگاهی از قرار گرفتن کل مناطق ایران روی خط زلزله و لزوم توجه به کاهش مصرف انرژی با مدیریت کارآمد، تغییرات بنیادی و اساسی در خطوط تولید خود اعمال نموده و ماشین آلات تولید با تکنولوژی مطابق با شرایط و نیاز ساخت و ساز استان قم (و بعضاً کشور) را جایگزین دستگاه های فرسوده و قدیمی نموده است.

حاج آقا عسکری جمکرانی موسس و مدیر کارخانه آجر ماشینی  از فعالان پیش کسوت و خوشنام در صنعت آجر شناخته می شود که بیش از نیم قرن فعالیت و تلاش مستمر در صنعت تولید آجر را در رزومه کاری خود  به ثبت رسانده است.

وی که پیش از این نیز در مصاحبه با خبرنگار ما به تشریح فعالیت و خدمات مجموعه تحت مدیریت خود پرداخته و اهم مشکلات خرد و کلان این صنعت و به خصوص کارخانه آجر ماشینی جمکرانی را اعلام کرده بود بار دیگر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما به بیان جنبه های دیگری از این صنعت و معضلات موجود پرداخت. وی با بیان اینکه در ابتدای ورود به این حیطه شغلی، به عنوان کارگر کوره پز خانه ها مشغول به  کار شده بود، افزود:طی سال های طولانی فراز و نشیب های متعددی را در این صنعت پشت سر گذاشتیم و با تلاش مستمر و بدون وقفه تولید را در شرایط سخت و دشوار ادامه دادیم.

وی با تأکید بر اینکه کارخانجات تولید آجر باید خود را مطابق شرایط و مقتضیات جامعه معاصر، به روز رسانی نمایند، اضافه کرد: حدود ۱۵ سال قبل  با تبدیل سیستم های قدیمی به سیستم مدرن و پیشرفته هوفمن، کارخانه را ارتقاء داد و آن را متناسب با نیازهای روز جامعه به روز رسانی نمودیم.

حاج آقا عسکری جمکرانی با بیان اینکه طی سال های طولانی فعالیت در این حیطه شغلی تجارب فراوانی کسب کردیم، گفت: در همه بخش های این صنعت از قبیل خشت زنی ، بار کردن آجر و نظایر آن در مقاطع زمانی مختلف کار کردیم به طوری که اکنون نسبت به زوایای مختلف صنعت آجر اشراف و تسلط کامل داشته و با کمبود ها و نیازهای این صنعت به خوبی آشنا هستیم.

مدیر کارخانه آجر ماشینی جمکران در ادامه همچنین از تجهیز مجموعه تحت مدیریت خود به گاز خبر دارد و خاطر نشان کرد: با هزینه ای معادل یکصد میلیون تومان، ایستگاه اختصاصی گاز برای این مجموعه نصب و احداث نموده و کار گاز کشی را انجام دادیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه مواد اولیه برای تولید آجر را از چه منابعی تهیه و تأمین می کنید، گفت: این مواد مصرفی را عمدتاً از معدن موسوم به چهار ملخی مجاورت امامزاده  خریداری بارگیری می کنیم. این فعال پیش کسوت صنعت آجر همچنین با بیان اینکه در گذشته استفاده از سوخت نفت باعث ایجاد ضایعات و پرتی در تولید می شد، افزود؛ خوشبختانه بعد از تجهیز کارخانه به گاز ، اکنون آجرها با کیفیت بسیار بالاتر از گذشته و بدون ضایعات و پرتی تولید و عرضه میشود که از حیث کمیت زبانزد بوده و رضایت مشتریان را جلب کرده است.

حاج آقا عسکری جمکرانی سپس با اشاره  به میزان اشتغالزایی در مجموعه تحت مدیریت خود اظهار داشت: در حال حاضر ۳۰ نفردر این مجموعه به طور مستقیم مشغول به کار هستند. البته در فصل های بهار و تابستان با توجه به افزایش ظرفیت تولید این تعداد نیروها به ۴۰ تا ۴۵ نفر افزایش می یابند.

وی در ادامه با تأکید بر کیفیت بالای آجرهای تولیدی مجموعه آجر ماشینی جمکرانی تصریح کرد: کارشناسان همکارسازمان استاندارد به طور منظم از این مجموعه بازدید و نمونه هایی از تولیدات را برای انجام تست های کارشناسی با خود می برند که تاکنون همواره به لحاظ سطح کیفی مورد تأیید بوده است.

مدیر کارخانه آجر ماشینی عسکری جمکرانی آنگاه به تشریح برخی مشکلات و معضلات موجود پرداخت و در این خصوص تعرفه های سنگین گاز مصرفی را مورد اشاره قرار داد. عسگری جمکرانی گفت: متأسفانه از مدتی قبل مبالغ بسیار سنگین و سرسام آوری در قبض های گاز مصرفی صادر می شود که البته این مشکل در سطح تمامی کارخانجات عمومیت دارد.

آقای عسکری جمکرانی اضافه کرد: در حالی که مبالغ گاز مصرفی پیش از این ۳۰ تا ۳۵ میلیون تومان در هر دوره محاسبه و از ما اخذ می شد، از مدتی قبل این تعرفه به طور تصاعدی افزایش بی سابقه یافته به طوری که در آخرین قبض ارسالی برای ما مبلغ ۲۱۴ میلیون تومان برای گاز مصرفی محاسبه شده که اگر دو یا سه دوره تولید و به فروش برسانیم قادر به تأمین  چنین مبالغ کلانی نمی شویم.

این فعال مجرب و کارآزموده در صنعت تولید آجر همچنین اظهار داشت: چنانچه روند موجود ادامه یابد و تعرفه های گاز مصرفی اصلاح و تعدیل نشود قطعا در آینده نه چندان دور صنعت تولید آجر ، متوقف و تعطیل خواهد شد.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ما مبنی بر اینکه آیا با مسوولان شرکت گاز در این خصوص  مذاکراتی داشته اید یا خیر، گفت: متأسفانه مسوولان شرکت گاز از خود سلب مسوولیت می کنند و اظهار می دارند که این مسأله ( افزایش تصاعدی  تعرفه گاز مصرفی) ارتباطی به آنها ندارد و مجلس چنین تعرفه ای را مصوب نموده است.

وی افزود : با توجه به سابقه  طولانی مدت این مجموعه و اعتباری که در گذر سال ها در تولید آجر با کیفیت کسب کرده ایم ناگزیز از پرداخت چنین مبالغ هنگفتی هستیم اما چون نقدینگی کافی در اختیار نداریم ناچاراً خودروی شخصی خود را به فروش رسانده و مبلغ کلان قبض گاز را پرداخت کرده ام. حاج آقا عسکری جمکرنی همچنین ادامه داد: در رابطه با این معضل با همکاران نشست ها و مذاکرات و تبادل نظرهایی  داشته ایم که جملگی معتقدند ادامه این روند به تعطیلی کارخانجات آجر استان منتهی خواهد شد!

وی گفت: بدون شک تعطیلی صنعت آجر، تأثیر بسیار منفی بر صنعت ساختمان بر جای می گذارد چرا که آجر یکی از مصالح مهم در ساخت وساز محسوب می شود و به خصوص در مقاوم سازی و ایمن سازی بناها نقش اصلی را ایفا می کند.بنابراین از مسوولان تصمیم گیر مؤکدا انتظار داریم ، در تعرفه های گاز بازنگری و آن را تعدیل نمایند تا کارخانجات تولید آجر بتوانند از عهده پرداخت ارقام متعادل و منصفانه برآیند.

حاج آقا عسکری جمکرانی همچنین به این نکته اشاره کرد: ۳۰ نفری که در این مجموعه اشتغال دارند با احتساب اعضای خانواده های خود یک جمعیت تقریبی یکصد تا یکصد و ۲۰ نفری را شامل می شوند که از این محل ارتزاق و امرار معاش می کنند. علاوه بر این مجموعه، صدها و هزاران تن دیگر در واحدهای متعدد تولید آجر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار هستند که چنانچه این صنعت تعطیل شود. این جمعیت انبوه به صنف بیکاران اضافه خواهند شدو با ر سنگینی بر دوش دولت نهاده می شود. فلذا دولت باید در کوتاه ترین زمان نسبت به تعدیل تعرفه های سرسام آور گاز اقدام نموده و همچنین دیگر مشکلات و معضلات این صنعت را نیز مرتفع نماید. تا فعالان و دست اندرکاران صنعت آجر با آسودگی خاطر روی تولید و کیفیت تمرکز نمایند.

وی افزود: کار در کارخانجات تولید آجر و کوره های آجر پزی به واقع از سخت ترین مشاغل به حساب می آید که کارگران دائما با خاک و گردو  غبار سروکار دارند و به سختی تلاش می کنند و زحمات این شغل سخت و زیان آور را متحمل می شوند تا بتوانند خود و اعضای خانواده هایشان را با کار شرافتمندانه و نان حلال اداره کنند. همانطور که قبلا هم اشاره کردم من از ابتدای نوجوانی به این حیطه شغلی ورود کرده و در همه بخش ها خشت زنی، کوره سوزی، بارزنی آجر و… فعالیت داشته و با تمام زوایای این رسته ی شغلی آشنایی و تسلط دارم و به خوبی واقف هستم که این شغل چقدر سخت و دشوار است لذا انتظار فعالان و دست اندرکاران صنعت تولید آجر از مسوولان تصمیم گیر این است که نگاه حمایتی ویژه به این صنعت داشته باشند و برای رفع مشکلات و معضلات موجود به خصوص کاهش و تعدیل تعرفه های گاز از هیچ تلاش کوتاهی نکنند.

 

لینک کوتاه : https://servateirani.ir/?p=1552

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.