اقتصاد

نان باکیفیت به سفره مردم می‌آید

ثروت ایرانی -  سازمان ملی استاندارد ایران با هدف افزایش کیفیت در نان‌های چهارگانه، بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را که قوت غالب مردم است را در دستور کار قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری ثروت ایرانی به نقل از سازمان استاندارد، این سازمان با تشکیل کمیته ملی ارتقای کیفیت زنجیره ارزش گندم، آرد و نان و برگزاری جلسات متعدد با متخصصان و فعالان این حوزه؛ بازنگری استانداردهای ملی گندم، آرد و نان را دنبال کرد.

بر همین اساس، استاندارد ملی آرد به شماره ۱۰۳، برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر شد و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، تعیین مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم، از محوری ترین تغییرات و اصلاحات به عمل آمده در بازنگری استاندارد مذکور بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا