تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

یک استاد روانشناسی بالینی مطرح کرد تربیت معنوی سلامت‌محور و عامل نظم جهانی است

  • کد خبر : 4701
  • 20 مهر 1401 - 18:27
یک استاد روانشناسی بالینی مطرح کرد تربیت معنوی سلامت‌محور و عامل نظم جهانی است

به گزارش پایگاه خبری ثروت ایرانی ، مسعود جان بزرگی در نشست خبری نخستین کنفرانس بین‌المللی خانواده و تربیت معنوی که پیش از ظهر امروز در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه برگزاری چنین گردهمایی علمی بزرگی برای اولین بار، اعتباری برای جامعه علمی قم خواهد بود ابراز کرد: این کنفرانس، حوزویان […]

به گزارش پایگاه خبری ثروت ایرانی ، مسعود جان بزرگی در نشست خبری نخستین کنفرانس بین‌المللی خانواده و تربیت معنوی که پیش از ظهر امروز در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه برگزاری چنین گردهمایی علمی بزرگی برای اولین بار، اعتباری برای جامعه علمی قم خواهد بود ابراز کرد: این کنفرانس، حوزویان و دانشگاهیان را در کنار هم قرار می‌دهد و به نوعی وحدت میان حوزه و دانشگاه را هم تقویت می‌کند.

وی افزود: تربیت معنوی در دوران کنونی مورد توجه بسیاری از جریان‌های بین‌المللی نیست زیرا خانواده و تربیت معنوی با سیاست‌های بین‌المللی که قرار است دنیا را مدیریت کنند سازگاری ندارد.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با بیان اینکه جدایی فرزندان از والدین، نوعی تعارض هزینه‌زا برای جامعه است گفت: یافته‌های جدید علمی نشان می‌دهند جریان‌هایی سعی دارند خانواده را از کارکرد اصلی خود دور کنند که این مسئله در ادامه به اغتشاش در سیر طبیعی زندگی انسان و اختلالات روانی منجر خواهد شد.

وی ادامه داد: درمانگران خانواده‌محور معتقدند اصلاح خانواده،‌ اصلاح فرد را به به دنبال دارد زیرا خانواده نهادی است که انسان‌ساز و سلامت‌محور بوده و نسل آینده را تربیت می‌کند، به عبارتی تربیتی که در محیط خانواده محقق می‌شود در هیچ نهاد دیگری امکان تخقق نخواهد داشت.

جان بزرگی خاطرنشان کرد: در این بین مادر، کانون خانواده است به همین دلیل جریان‌هایی که با تربیت خانواده‌محور در تعارض هستند، مادر را آماج حملات خود قرار می‌دهند.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه کارکرد تربیت معنوی با منافع جریان‌هایی که دنیا را مدیریت می‌کنند در تضاد است گفت: حقیقت آن است که سود در چندگانگی، بیگانگی و دوگانگی است ولی خانواده، انسان‌ها را یگانه تربیت می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه حاکمیت عقلانیت هدف تربیت معنوی است عنوان کرد: بستر تربیت معنوی خانواده و به راحتی قابل گسترش در سطح این نخستین نهاد اجتماعی است؛ از دیگر سو، این نوع تربیت سلامت‌محور هم هست و خلاقیت و تحرک را به دنبال خود دارد، همچنین ذات معنویت، خودنظم‌جویی است و فرد می‌تواند خودش را مدیریت کند، تربیت معنوی پیشگیرانه است و صلاحی است نه اصلاحی و بدیهی است که اصلاح هزینه زیادی نسبت به پیشگیری دارد.

جان بزرگی تصریح کرد: امید است که با برگزاری این کنفرانس افراد دغدغه‌مند، صادق و خالص که به دنبال رشد و ارتقا خانواده هستند از مطالب آن بهره‌مند شوند، چرا‌که تاکنون به آن پرداخته نشده است و باید بدانیم که تربیت‌های دیگر، فرع بر تربیت معنوی است.

لینک کوتاه : https://servateirani.ir/?p=4701

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.