استانهااقتصاد

مدیرعامل آبفای استان عنوان کرد؛ توسعه كشور در گرو تعامل صنعت و دانشگاه

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم گفت: تعامل صنعت و دانشگاه و استفاده از ظرفیت‌های علمی و تجربی یکدیگر پیشرفت و توسعه کشور را به دنبال دارد.

به گزارش پایگاه خبری ثروت ایرانی به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قم، مهندس حسن بختیاری در نشستی که به منظور امضا و تبادل تفاهم‌نامه با دانشگاه آزاد اسلامی قم و با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم و معاونین شرکت آب و فاضلاب برگزار شد با اشاره به ضرورت تعامل دانشگاه با صنعت اظهار داشت: این تعامل و ارتباط می‌تواند کمک شایانی به توانمندسازی دانشجویان و در نهایت به کاربردی کردن علم و دانش در جامعه داشته باشد.

وی از صنعت آب و فاضلاب به عنوان یکی محوری‌ترین صنایع فعال در حوزه خدمات شهر یاد کرد و گفت: ارتباط بین دانشگاه و صنعت و استفاده از ظرفیت‌های علمی و تجربی یکدیگر، به تربیت دانشجویان متخصص می‌انجامد که توسعه و پیشرفت کشور را به دنبال دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به امکانات پیشرفته این شرکت به ویژه در بخش آزمایشگاهی، خاطرنشان کرد: مجموعه آب و فاضلاب فضای بسیار مناسبی برای کار کردن، تجربه‌اندوزی و دانش‌اندوزی دانشجویان است.

علی عباس محققیان معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت آب و فاضلاب استان قم نیز در این نشست گفت: اولویت‌های پژوهشی شرکت آب و فاضلاب در سال ۱۴۰۱ احصا و به مراکز علمی و دانشگاهی استان اعلام شده است.

وی ابراز داشت: امیدواریم بتوانیم در راستای اولویت‌های پژوهشی آبفا و طرح‌های تحقیقاتی، تعامل مناسبی را با دانشگاه آزاد اسلامی استان قم داشته باشیم.

حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم نیز ارتباط صنعت و دانشگاه را در مهارت افزایی و کارآفرین کردن دانشجویان مهم ارزیابی کرد و گفت: در تلاش هستیم با تعامل دانشگاه و صنعت، دانشجویانی تربیت کنیم که بتوانند برای جامعه مفید باشند.

در ادامه این نشست تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت آب و فاضلاب استان قم و دانشگاه آزاد اسلامی به امضا دکتر بختیاری و دکتر خیری رسید.

پس از این نشست رئیس دانشگاه قم از مرکز کنترل کیفیت آب و فاضلاب استان قم بازدیدکرد و از نزدیک با تجهیزات پیشرفته و فعالیت‌های در حال انجام این مرکز آشنا شد.

همکاری مشترک در انجام پایان‌نامه‌ها، طرح‌های تحقیقاتی و فرصت‌های مطالعاتی طی استفاده از ظرفیت علمی دو طرف، بهره‌مندی طرفین از امکانات مشترک یکدیگر از قبیل توان فکری، تجربی، پژوهشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه‌ای، فضای فیزیکی و تحقیقاتی و همکاری در برگزاری مشترک همایش‌ها، سمینارها، میزگردها، کارگاه‌ها و جلسات آموزشی از جمله اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی، پژوهشی و نوآوری به شمار می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا